Radikales pressechef skal fremover kæmpe for komponister og sangskrivere

JOBSKIFTE: Radikale Venstre må vinke farvel til deres pressechef Andreas Hemmeth, der fra september skal være sekretariatschef for den største forening af sangskrivere og komponister i Danmark.

Andreas Hemmeth har i de sidste fem år været pressechef for Radikale Venstre, men til september er det slut. Han siger farvel til Christiansborg og skal i fremtiden være sekretariatschef for DJBFA / Komponister og Sangskrivere, der er landets største forening af sangskrivere og komponister i Danmark.

Den kommende sekretariatschef har været en del af Radikale Venstres presseteam i de seneste otte år, hvor af de seneste fem har været som pressechef.

I slutningen af 2012 blev Andreas Hemmeth særlig rådgiver og pressechef for kulturminister Uffe Elbæk. Ansættelsen skete på samme tid, som BT bragte de første artikler om Elbæks beslutning om at holde en række arrangementer på Akademiet for Utæmmet Kreativitet, hvor ministerens egen mand var ansat.

Episoden kostede som bekendt Uffe Elbæk ministerposten, som sidenhen blev overtaget af Marianne Jelved. Andreas Hemmeth fortsatte som særlig rådgiver og pressechef.

DJ Encore, hitlister og sangskriver
Som sekretariatschef for DJBA bliver det Andreas Hemmeth opgave at kæmpe danske komponister og sangskrivere.

Et område som den snart forhenværende pressechef har et særdeles godt kendskab til. Han har både arbejdet som sangskriver og musikproducer, men er i den brede offentlighed nok mest kendt som DJ Encore.

DJ Encore var især aktiv i starten af nullerne, hvor han blandt andet lavede hittet "I see right through to you", som han fik dobbelt platin for. Sangen blev brugt som soundtrack til reality-showet Big Brother.

I alt har Andreas Hemmeth modtaget 13 platinplader, tre guldplader og to awards i sin musikkarriere.

Partileder Morten Østergaard (R) siger farvel og ønsker god vind med dette tweet.

 

Forrige artikel Dansk Folkepartis EU-gruppe lukker Sverigedemokraterna ind i varmen Dansk Folkepartis EU-gruppe lukker Sverigedemokraterna ind i varmen Næste artikel Nato-ambassadør: Danmark vil ikke bøje sig for Trumps krav om flere penge Nato-ambassadør: Danmark vil ikke bøje sig for Trumps krav om flere penge