Om  
Henrik Dahl

Radiovært bliver ny rådgiver i Liberal Alliance

Vært på det borgerlige nyheds- og debatprogram "Blåt Bælte", Morten Møller Sørensen, er ny rådgiver hos Liberal Alliance. 

Morten Møller Sørensen skal blandt andet være rådgiver for Henrik Dahl i forbindelse med hans kandidatur til Europa Parlamentsvalget i 2024. 
Morten Møller Sørensen skal blandt andet være rådgiver for Henrik Dahl i forbindelse med hans kandidatur til Europa Parlamentsvalget i 2024. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Emilie Tilma

Fra at repræsentere det borgelige standpunkt i radioen til rådgiver hos Danmarks "mest liberale parti".

Det er virkeligheden for Morten Møller Sørensen, der skifter sin værtsrolle på programmet "Blåt Bælte" hos 24syv ud med en stilling som rådgiver hos Liberal Alliance. 

Det annoncerer Liberal Alliance i en pressemeddelse sendt til Altinget. 

Her fremgår det, at Sørensen primære opgave bliver at være rådgiver for Henrik Dahl (LA) i forbindelse med hans kandidatur til Europa Parlamentsvalget i 2024. 

”Morten har imponeret med originale borgerlige perspektiver på aktuelle emner. Derudover har han en enorm viden om europæisk politik, som vi får stor glæde af i Liberal Alliance," udtaler Henrik Dahl om det forestående samarbejde. 

Morten Møller Sørensen har tidligere erfaring fra Christiansborg, hvor han har været ansat i Venstres sekretariat samt været ungdomspolitisk aktiv i samme parti. 

Han har herudover en kandidat i erhvervsøkonomi og erhvervsjura fra Aarhus Universitet, hvor han blev færdiguddannet i september i år. 

Om sin nye stilling fortæller Sørensen selv: ”Jeg glæder mig til samarbejdet med Henrik Dahl og Liberal Alliance. Jeg ser især frem til at kæmpe for, at Liberal Alliance får sit første mandat i Europa Parlamentet". 

Morten Møller Sørensen starter i sin nye stilling per 1. november. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Henrik Dahl

Spidskandidat til Europa-Parlamentet (LA), MF (LA), forfatter, foredragsholder
cand.scient.soc. (Københavns Uni. 1987), MA (Pennsylvania 1988), ph.d. (Handelshøjskolen i København 1993)

0:000:00