Om  
Martin Engell-Rossen
Peter Mads Clausen

Rossen i bestyrelsen for Danfoss-ejet vækst-fond

Statsministerens tidligere særlige rådgiver Martin Rossen, der i dag er senior vice president i Danfoss, træder ind i bestyrelsen for Fonden Go To Sønderborg.

Redaktionen

Siden Martin Rossen stor godt to år siden sagde farvel til Statsministeriet og dansk politik til fordel for en stilling som senior vice president i industrikoncernen Danfoss er han trådt ind i flere bestyrelser, og nu indtager han endnu en post.

Martin Rossen er blevet en del af bestyrelsen i Fonden Go To Sønderborg. Det fremgår af cvr-registeret, oplyser Jyllands-Posten.

Fonden er stiftet af Danfoss-familien gennem fonden Bitten og Mads Clausens Fond, der ejer størstedelen af aktierne i milliardkoncernen.

Udover Danfoss-familiens fond er også Sønderborg Kommune medstifter af Fonden Go To Sønderborg.

Målet med fonden er at markedsføre Sønderborg og skabe økonomisk vækst og øget beskæftigelse i området. Det skal se ved at skabe bedre rammer for at bo, opleve, studere og drive forretning i Sønderborg.

"Vi har valgt Martin Rossen på grund af hans velkendte strategiske evner, men selvfølgelig også fordi han er opvokset i Sønderborg Kommune og kender regionens rivende udvikling de seneste 20 år. Martin er engageret i Sønderborg og området med hjertet, og for ham er det mere end en professionel udfordring," oplyser bestyrelsesformand Peter Mads Clausen.

Fonden Go To Sønderborg ejer aktieselskabet Goto Sønderborg, og det er her, at Danfoss-familien i samarbejde med Sønderborg Kommune forventer at få områdets økonomi til at vokse og øge antallet af beskæftigede.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Martin Engell-Rossen

Selvstændig rådgiver, fhv. chef for global kommunikation og bæredygtighed, Danfoss, fhv. stabschef, Statsministeriet
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 2001), MCC (Handelshøjskolen i København 2007)

Peter Mads Clausen

Bestyrelsesmedlem, Nordborg Resort
Maskiningeniør (Sønderborg Teknikum 1973)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024