Om  
Jonas Juul Bisserup Bechfeldt

Rud Pedersens administrerende direktør træder tilbage

Jonas Juul Bisserup Bechfeldt skal ikke længere være administrerende direktør for Rud Pedersen. Han fortsætter som seniorpartner og forretningsudviklingschef, når hans afløser er fundet. 

Jonas Juul Bisserup Bechfeldt stopper som administrerende direktør for konsulentbureauet Rud Pedersen.
Jonas Juul Bisserup Bechfeldt stopper som administrerende direktør for konsulentbureauet Rud Pedersen.Foto: Pressefoto/Rud Pedersen
Mathilde Brieghel

Efter otte år på posten har Jonas Juul Bisserup Bechfeldt besluttet at stoppe som administrerende direktør for konsulentbureauet Rud Pedersen.

Han oplyser han selv på LinkedIn, at beslutningen er blevet truffet efter hans seneste barselsorlov, der har givet anledning til refleksion.

"Jeg ønsker at stoppe som administrerende direktør i Rud Pedersen efter otte år med kontinuerlig vækst, en stærk markedsposition, en tredobling af omsætningen og stærke sorte tal hvert år. Jeg har behov for andre udfordringer og selskabet har godt af at få nogle nye øjne på helheden," skriver den afgående direktør i opslaget.

Jonas Juul Bisserup Bechfeldt har stået i spidsen for Rud Pedersen siden 2014, men forlader dog ikke konsulentbureauet helt. Han oplyser, at han vil fortsætte som seniorpartner og forretningsudviklingschef, når konsulentbureauet har ansat hans afløser.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jonas Juul Bisserup Bechfeldt

Særlig rådgiver, kulturminister Jakob Engel-Schmidt (M)
cand.soc. i politisk kommunikation og Ledelse (CBS), MA i politisk kommunikation & management (CBS)

0:000:00