Om  
Mette Reissmann

S-politiker bliver formand for Dansk Aktionærforening

Tidligere folketingsmedlem og nyvalgt borgerrepræsentant for Socialdemokratiet i København skal stå i spidsen for Dansk Aktionærforenings bestyrelse.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Max Læbo Wulff

Erhvervsjurist og nyvalgt medlem af Borgerrepræsentationen i København for Socialdemokratiet, Mette Reissmann, skal være formand for Dansk Aktionærforenings bestyrelse.

Det skriver Dansk Aktionærforening i en pressemeddelelse.

“Vi kender Mette som en vigtig stemme i investordebatten, og som en skarp kommunikator. Mette har gennem mange år kæmpet for, at helt almindelige danskere både skal høres og respekteres, og at det er vigtigt at tage ansvar, også når det gælder den almindelige danskers opsparing,” udtaler Mikael Bak, der i dag er direktør for Dansk Aktionærforening

58-årige Mette Reissmann sad fra 2011 til 2019 i Folketinget for Socialdemokratiet, hvor hun blandt andet var uddannelses- og forskningsordfører, EU-ordfører, forbrugerordfører, miljøordfører, integrationsordfører og udlændingeordfører. Ved det netop overståede kommunalvalg blev Mette Reissmann valgt ind i København, hvor hun skal være Socialdemokratiets teknik- og miljøordfører. Hun har tidligere siddet i Borgerrepræsentationen i København i 2009 og 2010.

Mette Reissmann er desuden kendt som vært på tv-programmet Luksusfælden. I dag arbejder hun som seniorrådgiver for kommunikationsbureau Geelmuyden Kieses public affairs-afdeling. Tidligere har hun blandt andet arbejdet som juridisk direktør for GE Money Bank, som direktør for Forbruger Europa og jurist i Forbrugerrådet.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mette Reissmann

MF (S), erhvervsordfører, Socialdemokratiet, formand, Marstal Navigationsskole, formand, Københavns Idrætsefterskole, bestyrelsesmedlem, Kvindeøkonomien, TV-vært, TV3
cand.merc.jur. (CBS 1989)









0:000:00