Om  
Uffe Tang
Louise Schack Elholm

Særlig rådgiver for tidligere kirkeminister takker af

Uffe Tang, særlig rådgiver for den nu tidligere minister for kirke, landdistrikter og nordisk samarbejde, er færdig i dansk politik for denne gang.

"Vi afleverer et godt politisk projekt og et ministerium under opbygning med masser af pionerånd, dygtige, hårdtarbejdende folk og et fantastisk sammenhold," skriver Uffe Tang.
"Vi afleverer et godt politisk projekt og et ministerium under opbygning med masser af pionerånd, dygtige, hårdtarbejdende folk og et fantastisk sammenhold," skriver Uffe Tang.Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Johan Auken Alstrup

Efter knap et år som særlig rådgiver for Louise Schack Elholm (V) er Uffe Tang nu færdig i Kirkeministeriet.

Det oplyser han på Linkedin.

"Man skal ikke søge retfærdighed i politik. Men man skal acceptere de omstændigheder, man ikke kan ændre. Så jeg er bare taknemmelig for, at jeg blev ringet op før jul og blev spurgt, om jeg ville prøve kræfter med jobbet som særlig rådgiver," skriver Uffe Tang.

Årsagen til Tangs jobafskedigelse kan findes i regeringsrokaden fra torsdag 23. november. Her overtog Morten Dahlin (V) Louise Schack Elholms ministerpost. Han har tilsyneladende ikke valgt at beholde Uffe Tang i ministeriet.

"Jeg er ked af, at jeg aldrig nåede at få mit nye kontor – ombygningen er først færdig til december. Men jeg er ovenud glad for de enormt mange erfaringer, jeg har nået at få med fra det måske sjoveste job, jeg nogensinde har haft," skriver Tang.

Uffe Tang er tidligere vært på TV 2 News samt politisk redaktør hos DR. Før sin tid i Kirkeministeriet var han tilknyttet konsulentvirksomheden Ulveman & Børsting.

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Uffe Tang

Fhv. særlig rådgiver, minister for kirke, landdistrikter og nordisk samarbejde Louise Schack Elholm (V)
journalist (DJH 1999)

Louise Schack Elholm

MF (V), fhv. kirkeminister, minister for landdistrikter og for nordisk samarbejde
cand.polit. (Københavns Uni. 2006)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024