Om  
Sille Beck Høyer

Tidligere konservativ rådgiver bliver ny pressechef i Finansministeriet

Sille Beck-Hansen forlader sin chefpost i SAS for at vende tilbage til den politiske arena for at udleve drøm som ny presse- og kommunikationschef i Finansministeriet.

Ghita Nidam Møller

Finansministeriet får fra 22. februar en ny erfaren pressedirigent i form af Sille Beck-Hansen, der skal styre ministeriet presseanliggende og kommunikative frontlinje.

Det betyder, at hun efter et år tager afsked med sin stilling som pressechef for SAS' danske presseafdeling til fordel for at kaste sig over sin kærlighed til samspillet mellem politik og kommunikation, oplyser hun på Linkedin.

Sille Beck-Hansen vender dermed tilbage til Slotsholmen og den politiske højborg, som hun kender fra sin tid som tidligere særlig rådgiver for den forhenværende erhvervsminister Rasmus Jarlov (K).

"Spændingsfeltet mellem politik og kommunikation er der, hvor jeg befinder mig bedst. Derfor er stillingen i Finansministeriet selvsagt et drømmejob for mig," skriver den kommende presse- og kommunikationschef i opslaget.

Forinden da har hun en lang fortid indenfor politik både som aktiv politiker og rådgiver. 

Vejen til pressedrømmen
Sille Beck-Hansen er uddannet civiløkonom med en vedholdende kontakt til det politiske liv som en del af Konservativ Ungdom, hvor hun sad i forretningsudvalget og var næstformand fra 2009 til 2011.

Sille Beck-Hansen forsøgte selv at gøre karriere som politikere, men lykkedes ikke med at blive valgt til Folketinget i Brøndbykredsen. I stedet har hun dedikeret sig til at agere politisk rådgiver.

Hun har blandt andet været politisk rådgiver hos Dansk Energi, public affairs og kommunikationschef hos De Danske Bilimportører og chef for corporate responsibility hos pensionsselskabet PFA frem til, at hun første gang stiftede bekendtskab med Christiansborg som Rasmus Jarlovs folketingssekretær og dernæst politiske rådgiver. 

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Sille Beck Høyer

Kontorchef, Finansministeriet
civiløkonom (CPH Business. 2014)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024