Om  
Camilla Schwalbe

Schwalbe trækker sig fra politik

Den tidligere DSU-formand Camilla Schwalbe siger farvel til politik, når hun trækker sig fra kommunalbestyrelsen i Tårnby og opgiver at kæmpe om borgmesterposten i 2017. 

Sara Ridder

Camilla Schwalbe trækker sig fra politik for at hellige tid til familie, venner og kæreste. Hun flytter fra Tårnby til Frederiksberg og forlader pladsen i Tårnbys Kommunalbestyrelse. 

I 2009 blev den tidligere DSU-formand valgt til Tårnby Kommunalbestyrelse med et personligt stemmetal, der kun blev overgået af nuværende borgmester i Tårnby, Henrik Zimino (S). Selvom det ikke er oplyst, om Zimino genopstiller til kommunalvalget i 2017, har mange spået Camilla Schwalbe som en oplagt efterfølger. 

Nu skifter hun postnummer og forlader kommunalpolitikken.

"Jeg har siden gymnasiet arbejdet mere end fuld tid med politik, både igennem mine jobs, og qua mine tillidsvalg som DSU-formand og kommunalbestyrelsesmedlem. Det har været spændende, lærerigt og udfordrende. Men nu vil jeg gerne have mere tid til venner og familie og ikke mindst min kæreste," forklarer Camilla Schwalbe til Amager Bladet.

I Tårnbys kommunalbestyrelse er hun formand for Sundheds- og Omsorgsudvalget og medlem af Økonomiudvalget, Bygge- og Ejendomsudvalget og Børne- og Skoleudvalget. Hun er til daglig konsulent i 3F. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Camilla Schwalbe

Chef for Kommunikation og Public Affairs, Novavi
Socialrådgiver

0:000:00