Sidste chance inden valget: Tre bøger, der gør dig klogere på USA

VALG i USA: Altinget har samlet tre af årets bedste bøger om amerikansk politik, der kan gøre dig klogere inden valget 3. november.

Med kun én uge til valget i USA er det nu, du skal i boghandelen, hvis du skal nå at læse én - eller flere - af de mange bøger om amerikansk politik, der er udkommet det seneste år.

Her er tre af de bedste:

1. Bob Woodward: 'Rage'

Den amerikanske journalist Bob Woodwards nyeste bog om Donald Trump er en enestående god bog, hvor den ene efter den anden fra Trumps absolutte inderkreds, inklusive præsidenten selv, giver et unikt indblik i hans ryggesløse embedsførelse. Læs Altingets anmeldelse her.

2. Anne Applebaum: 'Demokratiets tusmørke - Når politik spiller fallit og venners veje må skilles'

Journalist og historiker Anne Applebaum forudsagde både Brexit og valget af Trump. I en ny debatbog, der netop er udkommet på dansk, advarer hun om demokratiets undergang, hvis Trump vinder valget. Læs Altingets anmeldelse her.

3. David Trads: 'Amerika, hvor er du?'

Med 'Amerika, hvor er du?' kommer læseren ikke blot til at forstå, hvorfor Donald Trump blev valgt som præsident, men også hvad det er, der har skabt og defineret den amerikanske folkesjæl, skrev Johannes Langkilde i sin anmeldelse på Altinget.

God læselyst!

Forrige artikel Dagens overblik: To partier er ude af forhandlinger om coronahjælp Dagens overblik: To partier er ude af forhandlinger om coronahjælp Næste artikel Ny forskning sår tvivl om effekten af skrappe aktiveringskrav for indvandrere Ny forskning sår tvivl om effekten af skrappe aktiveringskrav for indvandrere
Live: Heunicke strammer coronaregler i Hovedstadsområdet

Live: Heunicke strammer coronaregler i Hovedstadsområdet

STORBYSMITTE: Nu intensiveres tiltagene for at bekæmpe coronasmitten i Hovedstadsområdet. Magnus Heunicke (S) vil præsentere de nye restriktioner sammen med en række myndigheder og lokale politikere, herunder Københavns nye Overborgmester, Lars Weiss (S). Se med klokken 16.00.