Om  
Louise Pettersson

Sjællandske Medier henter ny ansvarshavende chefredaktør hos Jyllands-Posten

Louise Pettersson overtager rollen som ansvarshavende chefredaktør på Sjællandske Medier. Hun kommer fra en stilling som kulturredaktør på Jyllands-Posten.

Sabine Dybdahl Christoffersen

Louise Pettersson er ny ansvarshavende chefredaktør på Sjællandske Medier. Det oplyser mediekoncernen. 

"Der har næppe nogensinde været mere brug for stærke, regionale og lokale medier, end der er i dag. Vi lever i en tid, hvor vi overdænges med indhold blandt andet fra de store tech-giganter, som ofte peger i en anden retning end det, der er tæt på folks liv. De lokale medier gør det modsatte," udtaler Louise Pettersson.

Hun kommer fra en stilling som kulturredaktør på Jyllands-Posten, og tidligere har hun blandt andet været nyhedschef på TV2 Østjylland og redaktionschef for DR.

Louise Pettersson overtager rollen som ansvarshavende chefredaktør fra Bente Johannessen, der stopper, da bestyrelsen ønsker et generationsskifte i den redaktionelle ledelse.

I den nye rolle får hun blandt andet det overordnede ansvar for fire regionale dagblade, 42 lokale ugeaviser og nyhedssitet sn.dk. Udover Louise Pettersson udgøres chefredaktionen af chefredaktør Palle Høj og chefredaktør Søren Johannesen. 

Louise er uddannet journalist fra Danmarks Medie og Journalisthøjskole. 

Hun tiltræder stillingen 15. januar 2023.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Louise Pettersson

Ansv. chefredaktør, Sjællandske Medier, fhv. kulturredaktør, Jyllands-Posten
Journalist, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

0:000:00