Om  
Louise Lindskrog

Snart færdiguddannet: Opgiver plads i Aarhus Byråd for S

Det socialdemokratiske byrådsmedlem Louise Lindskrog stopper i byrådet i Aarhus. Hun afløses af Michael Krogh Hansen.

Redaktionen

Det oplyser Socialdemokratiet i en pressemeddelelse.

"Da jeg snart er færdiguddannet og har vurderet, at det vil være svært for mig at forene et nyt fuldtidsarbejde med byrådsarbejdet, har jeg valgt at give pladsen videre til en partifælle, som genopstiller ved næste valg. Det har været en svær beslutning for mig at træffe. Jeg er socialdemokrat helt ind til benet, så jeg vil fortsat være aktiv i vores parti og håber på at kunne bidrage til vores fælles politiske projekt på anden vis," siger Louise Lindskrog.

Hun overlader sit mandat og sit medlemskab af Økonomiudvalget til partifællen Michael Krogh Hansen, der tidligere har vikarieret for netop Louise Lindskrog.

Louise Lindskrog har endvidere været formand for Integrationsudvalget og siddet i Udbetaling Danmarks bestyrelse. Hun er medlem af Studienævnet på Institut for Statskundskab ved Aarhus Universitet og næstformand for Frit Forum Århus.

Gruppeformand for Socialdemokratiet i Aarhus, Anette Poulsen siger:

"Louise har udtrykt ønske om at opgive sit mandat og udtræde af byrådet, og det har vi naturligvis taget til efterretning. Louise har været med til at sætte sig præg på vigtige, socialdemokratiske dagsordener i Aarhus i sin tid i byrådet, og vi sender Louise stor tak for det gode samarbejde, ligesom vi ønsker hende held og lykke fremover.".

Louise Lindskrog blev medlem af Aarhus Byråd 1. januar 2018. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Louise Lindskrog

Politisk udviklingskonsulent, Socialdemokratiet
cand.scient.pol. (Aarhus Uni.)

0:000:00