Om  
Peter Rahbæk Juel

Socialdemokrater i Odense vil give borgmesteren fire år mere

Kommunalvalget står for døren, og tværs over landet er partierne ved at finde deres kandidater. I Odense, har socialdemokraterne valgt at sætte deres lid til at siddende borgmester, Peter Rahbæk Juel, kan genvinde magten i november.

Jarl Viktor Schultz

I landets tredjestørste by - Odense - satser socialdemokraterne på at siddende borgmester Peter Rahbæk Juel (S) får fire år mere på posten.

Det står klart efter et digitalt og ekstraordinært repræsentantskabsmøde der blev afholdt tirsdag aften, skriver Fyens Stiftstidende.

Rahbæk Juel er forventeligt tilfreds med udsigten til at kunne fortsætte sit arbejde som borgmester og ser da heller ingen grund til at rokke båden:

"Den udvikling, som Odense er inde i, og den plan, vi har arbejdet efter, den bærer frugt. Det brænder jeg for at være med til at arbejde videre med. Der er ingen grund til at ændre planen, fordi der er et valg, så vi skal holde fast i det, der er plan A," konstaterer den fynske socialdemokrat, der oprindelig er fra Skjern.

Rahbæk Juel har været medlem af Odense Byråd for Socialdemokraterne siden 2006. Han har været borgmester i byen siden januar 2017, hvor han overtog borgmesterkæden fra Anker Boye.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Peter Rahbæk Juel

Borgmester (S), Odense Kommune, medlem af KL's bestyrelse
BA i historie og samfundsfag (Syddansk Uni.), senior executive in state and local government (Harvard Uni.)