Spindoktor bliver TV 2-vært

NAVNE: Tidligere særlig rådgiver for sundhedsminister Nick Hækkerup (S), Søren Lippert, bliver vært på TV 2 News.

Søren Lippert  har været særlig rådgiver for Nick Hækkerup (S) siden 2011. Fra 1. august bliver han vært på TV 2 News. 
Søren Lippert  har været særlig rådgiver for Nick Hækkerup (S) siden 2011. Fra 1. august bliver han vært på TV 2 News. Foto: Katrine Emilie Andersen / Scanpix
Anne Justesen

Journalist og særlig rådgiver Søren Lippert bliver ny vært på TV 2 News. 

Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse

Ved valgudskrivelsen stoppede Søren Lippert som særlig rådgiver for Nick Hækkerup i Sundhedsministeriet. Lippert har været rådgiver for Hækkerup siden valget i 2011, men kan nu se frem til en tilværelse som tv-vært:

"TV 2 News er i mine øjne den mest spændende journalistiske arbejdsplads herhjemme. Fra mine tidligere job har jeg kunnet se, hvordan kanalen på mange måder er blevet definerende for den politiske verden. Jeg glæder mig fantastisk til at vende tilbage til journalistikken og til at blive en del af NEWS-holdet, hvor jeg vil gå ydmygt til min nye rolle som tv-vært," siger Søren Lippert i en pressemeddelelse. 

På TV 2 News glæder chefredaktør Mette Østergaard sig til at byde Søren Lippert velkommen. 

"Søren skal nu i gang med at træne i rollen som studievært på en nyhedskanal, hvor dagsordenen kan skifte fra minut til minut. Det kræver overblik og indsigt i alle stofområder. På et tidspunkt er det forventningen, at vi kan gøre brug af den særlige indsigt, Søren har på det politiske område, men i første omgang vil han koncentrere sig om nyhedsdagsordenen generelt," siger Mette Østergaard i en pressemeddelelse. 

Søren Lippert er uddannet journalist i 2002. Han har været presserådgiver i Danske Invest, Geelmuyden Kiese og Socialdemokratiet samt arbejdet som journalist hos DR. Siden valget i 2011 har han været særlig rådgiver for Nick Hækkerup (S). 

Søren Lippert tiltræder jobbet 1. august.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Søren Lippert

Vært, "Lippert", TV 2 News
MSc i politisk kommunikation (University of Liverpool 2005), journalist (DMJX 2002)

0:000:00