Stig Elling stopper i politik

NAVNE: Den mangeårige konservative lokalpolitiker Stig Elling stopper som medlem af kommunalbestyrelsen på Frederiksberg som følge af en depression.

Stig Elling (K) forlader kommunalpolitik og sin plads som medlem af Frederiksberg byråd med øjeblikkelig virkning på grund af en depression.

Det skriver Ritzau ifølge BT.

”Jeg har valgt at være ærlig og sige, at jeg er ude i en depression. Jeg er nødt til at tage hensyn til mine kollegaer og mig selv,” siger Stig Elling.

Har tidligere taget orlov
Årsagen til beslutningen om at trække sig fra kommunalpolitik skyldes ifølge Stig Elling en depression. En sygdom, der i foråret fik ham til at tage tre måneders orlov fra det kommunalpolitiske arbejde.

Stig Elling blev første gang medlem af Frederiksberg kommunalbestyrelse i 2005, hvor han sad indtil 2009. Ved seneste kommunalvalg blev han genvalgt med 450 personlige stemmer.

Eftersom Stig Elling er trådt tilbage med øjeblikkelig virkning, skal der findes en ny til stolen. Hvem det bliver, er dog endnu uklart.

Stig Elling har tidligere været salgsdirektør i Star Tour. I 2015 blev han rejseambassadør for Bravo Tours. En rolle han fortsætter i – dog på nedsat tid ifølge BT.

Forrige artikel Løkke nedlagde veto: S-ledet regering er klar til høringer af embedsmænd Løkke nedlagde veto: S-ledet regering er klar til høringer af embedsmænd Næste artikel Dagens overblik: V-vælgere vil hellere i regering med S frem for DF Dagens overblik: V-vælgere vil hellere i regering med S frem for DF
Messerschmidt bliver næstformand i DF

Messerschmidt bliver næstformand i DF

ROKADE: Søren Espersen stopper i DF's gruppeledelse. Det giver plads til, at Morten Messerschmidt kan overtage posten som næstformand i partiet.