Om  
H.K.H. Joachim Holger Waldemar Christian

Stopper som forsvarsattaché i Paris

Prins Joachim (53) stopper i jobbet som forsvarsattaché på den danske ambassade i Paris, når kontrakten udløber til sommer.

Redaktionen

Når prins Joachim til sommer stopper som forsvarsattaché på den danske ambassade i Paris, vil han og prinsesse Marie flytte fra Frankrig. Det siger prinsen i et interview med Billed-Bladet. Til hvilket nyt land oplyses ikke.

"Det er et fantastisk job, men altså - det stopper her til sommer, det gør det," siger han til ugebladet.

Prinsen tiltrådte i september 2020 stillingen som forsvarsattaché. Kontrakten lød på tre år med mulighed for forlængelse, og dermed udløber den til sommer 2023.

Det ligger i følge prins Joachim fast, hvad hans næste arbejde gerne skulle blive, og han antyder, at det bliver i forlængelse af hans hidtidige stilling, om hans fremtidige arbejdsgiver ellers giver grønt lys:

"Ja, jeg ved, hvad jeg vil. Og de rette instanser, myndigheder og personer ved også, hvad jeg vil. Jeg venter kun på, at telefonen ringer, og der bliver sagt "Go".
 
Bliver det inden for militæret, vil Billed-Bladet vide.

"Ja, det vil jeg da håbe", lyder det fra prins Joachim, der ikke ønsker at uddybe det nærmere. 

Også prinsesse Marie er tilknyttet den danske ambassade i den franske hovedstad. Her har hun siden oktober sidste år været særlig kulturrepræsentant i kulturafdelingen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

H.K.H. Joachim Holger Waldemar Christian

Prins til Danmark, greve af Monpezat, forsvarsattaché i Paris
agrarøkonom (Den Classenske Agerbrugsskole 1993)

0:000:00