Om  
Morten Palle Christensen

Sundhedsstyrelsen henter ny sekretariatchef

Centerchef i Danske Regioner, Morten Palle, skal være ny sekretariatschef i Sundhedsstyrelsen. Et samarbejde Søren Brostrøm ser frem til. 

Simon Solkær Lassen

Morten Palle er sekretariatschef for Sundhedsstyrelsen fra 1. januar. Han har meget erfaring med blandt andet statslig økonomistyring. Han kommer fra en stilling som centerchef i Danske Regioner. 

”Morten Palle kender sundhedsvæsenet indefra, og så har han mangeårig erfaring med statslig økonomistyring. Derfor er han det perfekte match til Sundhedsstyrelsen. Jeg glæder mig meget til samarbejdet,” siger Søren Brostrøm.

Inden Morten Palle blev centerchef har han blandt andet været ansat i Finansministeriet og haft ledelsesansvar for økonomi og planlægning på sygehuse i Region Sjælland og Region Hovedstaden. Han er spændt på udfordringen uden for regionerne. 

"Efter seks år i Danske Regioner starter jeg første januar i Sundhedsstyrelsen som sekretariatschef. Jeg kommer til at stå for økonomi, betjening af direktion og ledelsesgruppe, det internationale arbejde, med videre," skriver han på Twitter.

Morten Palle er uddannet statskundskaber fra 2002 på Aarhus Universitet. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Morten Palle Christensen

Enhedschef, Sundhedsstyrelsen
Cand.scient.pol, Aarhus Universitet (2002), Insead (2022)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024