Om  
Suzanne Moll

Suzanne Moll ny pressechef for Kvinfo

Journalist og tidligere chefredaktør ved Radio 24/syv, Susanne Moll, er blevet ansat ved Kvinfo som pressechef og medierådgiver. Hun tiltræder stillingen med omgående virkning. 

Nikolaj L. Simonsen

Suzanne Moll kan fremover bryste sig af titlen som pressechef for Kvinfo, Danmarks nationale videnscenter og forskningsbibliotek for køn, ligestilling og mangfoldighed.

Suzanne Moll har de sidste to år arbejdet som selvstændig medierådgiver i forskellige NGO'er, der beskæftiger sig med køn. Her har hun blandt andet arbejdet i lande som Kina, Sydsudan og Myanmar. Her har hun fået erfaring, hun kan anvende direkte i sit nye arbejde:

"Jeg glæder mig til at kunne gøre brug af min viden og erfaring om medier og internationale kønsforrhold," siger Suzanne Moll.

Hun glæder sig til at komme i gang med sit nye arbejde, hvor hun blandt andet skal være med til at modernisere Kvinfos brand:

"I mit nye arbejde, vil jeg gerne være med til at modernisere organisationen og vores brand. Mange tror, vi kun beskæftiger os med kvinder, men vi er et forskningscenter, der forsker i kønsforhold - ikke kun i kvinders forhold. Jeg vil blandt andet gerne være med til at sætte mere fokus på mænd, der tilhører etniske minoriteter," siger Suzanne Moll.

Suzanne Moll starter i sit nye job med omgående virkning. Ved siden af sit arbejde som presseansvarlig ved Kvinfo vil hun fortsat forske i køn og medier. Hun er på nuværende tidspunkt både involveret i et forskningsprojekt ved universitetet i Gøteborg og et bogprojekt.  

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Suzanne Moll

International medierådgiver, fhv. chefredaktør, 24Syv og B.T., fhv souschef på Kvinfo (2014-17)
bibliotekar (Danmarks Biblioteksskole 1984)

0:000:00