Om  
Bjarne Larsen
Lars Mikkelgaard-Jensen

Sydbank fyrer bankdirektør

Efter 34 år i Sydbank stopper Bjarne Larsen som bankdirektør og direktionsmedlem. Stig Westergaard, der er nuværende kreditdirektør i Sydbank, overtager. 

Den 60-årige afgående bankdirektør Bjarne Larsen har været ansat i Sydbank i 34 år. De seneste ti år har han været medlem af bankens direktion.
Den 60-årige afgående bankdirektør Bjarne Larsen har været ansat i Sydbank i 34 år. De seneste ti år har han været medlem af bankens direktion.Foto: Sydbank PR
August Ølsgaard Larsen

Bjarne Larsen fratræder som bankdirektør og direktionsmedlem i Sydbank med øjeblikkelig virkning.

Det oplyser Sydbank i en pressemeddelelse.

Stig Westergaard, der er nuværende kreditdirektør i Sydbank, erstatter Bjarne Larsen som bankdirektør med ansvar for kredit og compliance.

”Vi har ønsket at gennemføre et skifte, med en ny person på den vigtige post som kredit og complianceansvarlig,” udtaler bestyrelsesformand Lars Mikkelgaard-Jensen og forsætter:

”Her har vi fundet, at Sydbanks nuværende kreditdirektør Stig Westergaard er et stærkt valg for området og banken. I bestyrelsen kender vi Stig Westergaard som en kompetent og meget behagelig samarbejdspartner.”

Læs også

Den 60-årige afgående bankdirektør Bjarne Larsen har været ansat i Sydbank i 34 år. De seneste ti år har han været medlem af bankens direktion.

”Jeg vil benytte lejligheden til at takke Bjarne Larsen for hans store indsats for Sydbank, som har været præget af dyb faglighed for det vigtige kredithåndværk, som Sydbank i dag er kendt for i Danmark,” udtaler bestyrelsesformand Lars Mikkelgaard-Jensen.

Bjarne Larsen kan sammenlagt tage to års løn med sig ud af Sydbank, svarende til cirka 12,4 millioner kroner. Det skriver Børsen.

Ændringerne i direktionen træder i kraft med det samme.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Bjarne Larsen

Fhv. bankdirektør og direktionsmedlem, Sydbank

Lars Mikkelgaard-Jensen

Bestyrelsesformand, Sydbank, fhv. amd. direktør, IBM Danmark, fhv. bestyrelsesformand, DI
cand.polit. (Københavns Uni. 1983)

0:000:00