Om  
Anders Dyhr Toft

Synact Pharma henter ny medicinsk direktør fra Novo Nordisk

Efter knap to årtier forlader Anders Dyhr Toft Novo Nordisk og træder i stedet til som medicinsk direktør hos biotekselskabet Synact Pharma.

Ghita Nidam Møller

Danmarks største medicinalselskab Novo Nordisk siger efter 18 år farvel til Anders Dyhr Toft, der nu slår hul på et nyt kapitel indenfor medicinal industrien.

Det kommer til at udspille sig i en stilling som ny medicinsk direktør i det svensk-noterede biotekselskab Synact Pharma. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse

Novo-profilen forlader dermed sin seneste stilling som vicedirektør for Novo Nordisk afdeling for kommerciel innovation. 

I stedet skal Anders Dyhr Toft fordybe sig i det innovative aspekt i et nyt perspektiv i Synact. Her skal han i samarbejde med Synacts videnskabelige direktør Thomas Jonassen lede den kliniske udvikling og de medicinske anliggender.

I det arbejde kan han trække på sine erfaringer fra flere ledende stillinger i dansk og internationalt perspektiv gennem sin karriere i Novo Nordisk som blandt andet chef for klinisk og medicinsk regulering og global medicinsk direktør.

Derudover har han en kombineret medicinsk og kommerciel baggrund med en ph.d. i immunologi og inflammation fra Københavns Universitet samt en MBA fra IMD Business School i Schweiz. 

Sideløbende med sin nye stilling kombinerer Anders Dyhr Toft desuden sine kompetencer og udviklingsmæssige drikraft som mentor i det nordiske mentornetværk Nome og som medlem af bestyrelsen bag appen Relabee, der hjælper pårørende til alvorligt syge med at koordinere praktisk hjælp.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Anders Dyhr Toft

Medicinsk direktør, Synact Pharma, mentor, Nome, bestyrelsesmedlem, Relabee
Læge (MD) fra Københavns Universitet, ph.d. i immunologi og inflammation (København Uni. 2001), MBA (IMD Business School 2014)

0:000:00