Om  
Ulla Terkelsen
Ole Vestergaard

Terkelsen i front for nyt TV 2-kontor i London

TV 2 etablerer et nyt korrespondentkontor i London, hvor korrespondent Ulla Terkelsen, udlandsreporter Ole Vestergaard og en fotograf bliver en fast del af holdet.

Camilla Kamstrup

EU og Europas historie blev 23. juni 2016 for alvor ændret, da Storbritannien valgte at forlade EU. Som konsekvens heraf opretter TV 2 nu et nyt korrespondentkontor for dermed at være helt tæt på den britiske udvikling.

Det skriver TV 2.

Korrespondentkontoret kommer til at bestå af udenrigskorrespondent Ulla Terkelsen, udlandsreporter Ole Vestergaard og en fotograf. 

TV 2 skriver, at hele Europas historie har ændret sig efter det britiske nej, som samtidig har medført et ledelsesmæssigt tomrum. En udvikling, Terkelsen og Vestergaard ifølge nyhedsdirektør Mikkel Hertz er de helt rigtige til at følge:

"Når EU's og Europas historie bliver ændret efter den dramatiske udvikling i Storbritannien, skal vi være tæt på begivenhederne, og det kommer vi med vores to reportere i London. Ulla Terkelsen kender som ganske få den europæiske og britiske historie efter mange års journalistik på den internationale scene," siger Mikkel Hertz og fortsætter:

"Ole Vestergaard er en af TV 2s erfarne udlandsreportere, og han har dækket og analyseret Europa og Afrika i mange år med stort talent for at fortælle de nære historier."

Kontoret forventes at være i drift i løbet af få dage.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Ulla Terkelsen

Udenrigskorrespondent og fhv. nyhedschef, TV 2
journalist (Demokraten, Aarhus, 1967)

Ole Vestergaard

Udlandsreporter, TV 2
journalist (Danmarks Journalisthøjskole 1980)

0:000:00