Om  
Agi Csonka
Carsten Stendevad

Tidligere ATP-direktør er indstillet som forperson for Dansk Flygtningehjælp

Dansk Flygtningehjælps bestyrelse har indstillet forhenværende ATP-direktør Carsten Stendevad som bestyrelsens kandidat til organisationens nye forperson.

Carsten Stendevad, der var direktør for ATP fra 2013 til 2017, er indstillet som kandidat til posten som forperson i Dansk Flygtningehjælps af bestyrelsen.
Carsten Stendevad, der var direktør for ATP fra 2013 til 2017, er indstillet som kandidat til posten som forperson i Dansk Flygtningehjælps af bestyrelsen.Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix
Emma Brink

Bestyrelsen i Dansk Flygtningehjælp har indstillet Carsten Stendevad som bestyrelsens kandidat til at overtage posten som forperson efter afgående forperson Agi Csonka.

Det skriver Agi Csonka på LinkedIn.

Carsten Stendevad var administrerende direktør for ATP fra 2013 til 2017, og han har siden da været investeringschef for bæredygtige investeringer ved den store amerikanske hedgefond Bridgewater Associates.

"Jeg er superglad for, at bestyrelsen indstiller Carsten Stendevad som bestyrelsens kandidat til ny forperson. Han besidder netop de kvaliteter, som kan føre DRC til next level," skriver Agi Csonka.

Agi Csonka træder officielt tilbage til Dansk Flygtningehjælp repræsentantskabsmøde 29. maj. Her vil der blive afholdt valg til bestyrelsen, hvor den nye forperson skal vælges af repræsentantskabet.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Agi Csonka

Programdirektør, Villum Fonden
cand.phil. (Københavns Uni. 1988), ph.d. (Københavns Uni. 2000)

Carsten Stendevad

Formand, Dansk Flygtningehjælp, senior fellow, Bridgewater Associates, fhv. direktør, ATP
mpp (Harvard 1998), cand.polit. (Københavns Uni. 1999)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024