Om  
Jacob Kaarsbo

Tidligere chef i FE bliver senioranalytiker i Tænketanken Europa

Tænketanken Europa har ansat Jacob Kaarsbo som senioranalytiker. Han skal styrke tænketankens analyser af EU's rolle i verden.

Direktør i Tænketanken Europa, Lykke Friis, glæder sig over, at tænketanken nu får glæde af Jacob Kaarsbos viden om blandt andet geopolitik.
Direktør i Tænketanken Europa, Lykke Friis, glæder sig over, at tænketanken nu får glæde af Jacob Kaarsbos viden om blandt andet geopolitik.Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
Mathias Bach

Jacob Kaarsbo har brugt store dele af sit liv på at analysere politik.

Det arbejde forsætter han nu hos Tænketanken Europa, hvor han 15. marts tiltræder som senioranalytiker.

Det skriver tænketanken på sin hjemmeside.

“Vi er utrolig glade for at kunne ansætte Jacob med hans brede erfaring inden for udenrigs- og geopolitiske emner. Jacob skal blandt andet bidrage til den omfattende debat om Europas fremtidige sikkerhedspolitiske arkitektur, som Putins krig i Ukraine har udløst", forklarer direktør i Tænketanken Europa, Lykke Friis.

Jacob Kaarsbo er tidligere chefanalytiker i Forsvarets Efterretningstjeneste, og en af hans nøgleopgaver bliver at løfte Tænketanken Europas analyser af EU's rolle i verden. 

Den tidligere chef i Forsvarets Efterretningstjeneste er fast kommentarskribent hos Altinget og kommer fra en stilling som medejer af Bischoff Advisory. Han er uddannet i statskundskab fra Aarhus Universitet.

 

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jacob Kaarsbo

Senioranalytiker, Tænketanken Europa, fhv. chefanalytiker, Forsvarets Efterretningstjeneste
cand.scient.pol. (Aarhus Uni.)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024