Om  
Per Okkels

Tidligere departementschef indgår samarbejde med kommunikationshus

Kommunikationshuset Lead Agency har indgået et samarbejde med Per Okkels, der indtil for nyligt har været departementschef i Sundhedsministeriet.

Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Marie Møller Munksgaard

Den tidligere departementschef Per Okkels har valgt at indgå i et samarbejde med kommunikationshuset Lead Agency. Her skal han primært bidrage til en række udviklingsprojekter inden for sundhedsområdet.

Det skriver Lead Agency i en pressemeddelelse.

Lead Agency har inden for de seneste år målrettet sig mod sundhed og life science-området. Her skal Per Okkels i samarbejdet bidrage med viden og strategiske kompetencer til deres projekter med fokus på sundhed.

"Med 10 år i spidsen for Sundhedsministeriet, flere år som adm. direktør for Danske Regioner og ledende embedsmand i regioner og amter er Per Okkels en af de absolut største kapaciteter på sundhedsområdet," udtaler partner Peter Albæk fra LEAD Agency i pressemeddelelsen.

Per Okkels har været departementschef i Sundhedsministeriet i en lang årrække. I samarbejdsaftalen med Lead Agency fremgår det, at der er tale om et eksklusivt samarbejde i forhold til andre bureauer. 

Herudover vil kernen i samarbejdet være strategiske udviklingsopgaver, hvor Per Okkels skal fungere som rådgiver hos forskellige kunder og projekter.

"Jeg har valgt at indgå samarbejde med LEAD Agency på grund af fagligheden og perspektiverne i de projekter, LEAD Agency arbejder med inden for sundhed og life science. Det er spændende opgaver, der på forskellig vis adresserer en række af de udfordringer, vores sundhedsvæsen står over for i de kommende år," udtaler Per Okkels i pressemeddelelsen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Per Okkels

Fhv. departementschef, Sundheds- og Ældreministeriet, Regions - og amtsdirektør, Region Nordjylland, sundhedsdirektør, Nordjyllands amt, socialdirektør, Ringkøbing amt
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 1980)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024