Om  
Charlotte Fischer

Tidligere folketingsmedlem er ny sundhedsdirektør i Oxymoron Communications

Tidligere folketingsmedlem for Radikale Venstre, Charlotte Fischer, er tiltrådt som direktør for sundhedssektoren i kommunikationsvirksomheden Oxymoron Communications.

Jon Michelsen

Oxymoron Communications har fået ny direktør for virksomhedens sundhedssektor.

Det er tidligere folketingsmedlem Charlotte Fischer, der er blevet udpeget som ny direktør.

Det skriver Oxymoron Communications i en pressemeddelelse.

Charlotte Fischer skal i sit nye job stå i spidsen for kommunikationsvirksomhedens ekspansion indenfor sundhed, life science og pharma.

”Vi har i Charlotte Fischer rekrutteret en unik profil med stærke kommunikative evner, indsigt i den politiske verden og sundhedsområdet. Hun har den helt rette kombination af kompetencer i forhold til at opbygge den satsning på life science-sektoren, som vi i samarbejde med vores nordiske bureaupartnere nu går i gang med,” udtaler Kresten Schultz Jørgensen, direktør for Oxymoron, i pressemeddelsen.

Oxymoron Communications er en rådgivende kommunikationsvirksomhed, der særligt har fokus på infrastruktur, byggeri, energi og uddannelsessektoren.

Fra politiker til direktør
Charlotte Fischer blev i februar 2005 valgt ind i Folketinget for Radikale Venstre i Søndre Storkreds. Her var hun indtil oktober 2007.

Hun var i sin toårige folketingsperiode partiets bolig- og sundhedsordfører. Derudover har Fischer siddet i regionsrådet i Region Hovedstaden fra 2010 til 2017 for samme parti.

Fischer er tidligere kommunikationsdirektør i Forsikring & Pension fra 2008 til 2013, og fra 2016 til 2018 var hun chef for Concito.

Derudover har hun senest fungeret som direktør for Dansk Affaldsforening.

”Jeg ser frem til at blive en del af ledelsesgruppen i OXY, der er et af Danmarks allermest interessante rådgivningshuse. Firmaet har klare værdier, arbejder aktivt for samfundsforandringer og har i alle sine projekter et fagligt fokus, hvor jeg kan bruge mine erfaringer fra politik, sundhed og energisektoren,” udtaler Fischer i pressemeddelelsen.

Hun tiltrådte stillingen mandag d. 2. marts.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Charlotte Fischer

Leder, Policy-sektionen, Science, Københavns Universitet, fhv. direktør, sundhedssektoren, Oxymoron Communications
cand.mag. i fransk, samfundsfag og retorik (Københavns Uni. 1990)









0:000:00