Om  
Jane Heitmann

Tidligere folketingsmedlem lander stilling i Rud Pedersen  

Det mangeårige folketingsmedlem og sundhedsordfører for Venstre, Jane Heitmann, starter 1. december som direktør ved Rud Pedersen Healthcare.

Jane Heitmann starter i den nye stilling 1. december.
Jane Heitmann starter i den nye stilling 1. december.Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix
Mette Grube Condrup

I august 2022 meddelte Jane Heitmann, at hun efter 11 år som folketingsmedlem for Venstre ikke ville genopstille til valget. Det var "tid til at prøve kræfter med nye udfordringer".

Og en måned efter valget er den tid nu kommet.

1. december trækker hun i arbejdstøjet som ny direktør i Rud Pedersen Healthcare. 

Som folketingspolitiker har Jane Heitmann beskæftiget sig meget med sundhedsområdet. Hun har blandt andet været formand for Sundheds- og Ældreudvalget og sundheds-, psykiatri- og ældreordfører for Venstre. 

Hun glæder sig til at bruge sine konkrete erfaringer og kompetencer på området til at finde løsninger i en presset sundhedssektor. 

Jesper Danneris Luthman, Markedsdirektør i Rud Pedersen Healthcare, peger på, at netop Janes Heitmanns indsigt i de væsentlige dele i sundhedssektoren, kan hjælpe Rud Pedersens kunder med at navigere i den komplekse sektor.

Inden Jane Heitmann blev valgt til Folketinget, sad hun i kommunalbestyrelsen i Faaborg-Midtfyn kommune i mere end ti år. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jane Heitmann

Formand, Krifa, Sclerosehospitalerne og Vælg Klogt, fhv. MF (V)
cand.mag. i dansk

0:000:00