Om  
Peter Seier Christensen

Tidligere næstformand i Nye Borgelige sygemelder sig med stress

Peter Seier Christensen sygemelder sig med stress fra Folketinget. Der bliver ikke indkaldt en erstatning for ham under hans fravær. 

Peter Seier Christensen er sygemeldt med stress.<br>
Peter Seier Christensen er sygemeldt med stress.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Simon Solkær Lassen

Det har været en hektisk tid i Nye Borgerlige, og nu meddeler den tidligere næstformand for Nye Borgerlige Peter Seier Christensen i et opslag på Facebook, at han sygemelder sig med stress fra sine pligter som folketingsmedlem.

"På det seneste har jeg ikke været så aktiv, som jeg plejer. Det skyldes, at jeg er sygemeldt med stress. I mellemtiden varetager mine gode partikollegaer Pernille Vermund og Kim Edberg Andersen mine opgaver i Nye Borgerliges folketingsgruppe."

Tidligere medlem af Nye Borgerlige Henriette Ergemann er oprindeligt valgt som 1. suppleant for Peter Seier Christensen, men hun er altså ikke indkaldt som erstatning. 

"Jeg ser frem til at vende tilbage til mit politiske arbejde, når jeg forhåbentligt inden længe er kommet ovenpå igen. Indtil da har jeg brug for ro, og derfor svarer jeg ikke på opkald og beskeder, som jeg plejer," skriver Peter Seier Christensen.

Peter Seier Christensen trak sig fra næstformandsposten partiet samtidig med Pernille Vermund. Han overlod posten til netop Henriette Ergemann, der kun nåede 13 dage som næstformand.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Peter Seier Christensen

MF (NB)
kemiingeniør, ph.d. (DTU 1994)

0:000:00