Om  
Bo Lidegaard
Stig Holbøll Hasner

Tidligere Politiken-chefredaktør bliver vært på dk4

Bo Lidegaard, tidligere chefredaktør på Politiken, skal være vært på programmet 'Europa i en verden i opbrud' på dk4.

Når programmet 'Europa i en verden i opbrud' kører over skærmen på dk4 i slutningen af november bliver det med tidligere Politiken-chefredaktør, historiker og dr.phil Bo Lidegaard i værtsrollen. 

Det skriver dk4 i en pressemeddelelse.

I otte programmer skal Bo Lidegaard sammen med en række gæster komme tættere på, hvad der er op og ned i Europa i en verden i opbrud. I hvert program er der afsat 45 minutter til at komme i dybden med temaerne.

”Det går stærkt i Europa og i verden omkring os. 2020 har kun gjort forandringerne endnu vildere og perspektiverne endnu mere åbne. Hvad skal vi tro, tænke og håbe om de store spørgsmål for EU og for Danmarks stilling i Europa? Det får vi kloge menneskers bud på, så vi selv kan tænke med,” siger Bo Lidegaard i pressemeddelelsen. 

Bo Lidegaards værtsrolle glæder ejer og grundlægger af dk4 Stig H. Hasner.

”EU- og Europa-stoffet har i mange år haft en fremtrædende plads på dk4s programflade, og med Bo Lidegaard som ankermand sammen med meget kompetente deltagere er jeg stolt over, at vi på dk4 nu kan tilbyde landets ypperste EU-oplysning og debat,” siger Stig H. Hasner.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Bo Lidegaard

Forfatter, partner, Kaya
cand.phil. (Købehavns Uni. 1984), dr.phil. (1997)

Stig Holbøll Hasner

Tv-producent, ejer af DK4

0:000:00