Om  
Helge Toksvig Bjerre

Tidligere S-rådgiver starter nyt bureau

Helge Toksvig Bjerre, der er tidligere særlig rådgiver for boligminister Kaare Dybvad (S), har startet et nyt kommunikationsbureau, Tailor Agency.

Helge Toksvig Bjerre stoppede som særlig rådgiver for boligminister Kaare Dybvad (S) i oktober for at vende tilbage til iværksætterlivet. Nu har han startet sit eget bureau.

Det skriver Helge Toksvig Bjerre i en pressemeddelelse.

"De fleste virksomheder og organisationer oplever i disse år, at det ikke længere er nok at fokusere på sit produkt eller kerneydelse uden også at vide, hvordan det passer ind i et bredere samfundsperspektiv," siger Helge Toksvig Bjerre og tilføjer:

"Jeg tror, at alle organisationer grundlæggende står midt i en legitimitetskrise. Fordi vi lever i et polyfaktuelt samfund, hvor fakta kommer i flere forskellige versioner og fra mange forskellige aktører".

Det er ifølge Helge Toksvig Bjerre en udfordring, men også en mulighed for at kommunikere skarpere og adskille sig fra konkurrenterne. 

I forbindelse med opstarten har Helge Toksvig Bjerre gjort sig tanker om, hvilke kunder han vil arbejde sammen med.

"Vi synes både fagforeninger og arbejdsgiverorganisationer er vigtige. Ligesom forbrugerorganisationer og banker er det. Eller private virksomheder og NGOer. Men vi siger pænt nej tak til Uber, Blackstone, Amazon og andre, hvor vi vurderer, at forretningen er baseret på at nedbryde de strukturer i samfundet, som de fleste af os bakker op om - uanset hvilket parti vi stemmer på," siger Helge Toksvig Bjerre.

Foruden stillingen som særlig rådgiver for boligminister Kaare Dybvad, har Helge Toksvig Bjerre tidligere været ansat som kampagnechef hos Geelmuyden Kiese og arbejdet som konsulent i 3Fs formandssekretariat.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Helge Toksvig Bjerre

Partner og medstifter, Structured, iværksætter, fhv. særlig rådgiver for boligminister Kaare Dybvad Bek (S)
Bachelor i Idéhistorie og journalistisk formidling (Aarhus Uni./DMJX, 2011)

0:000:00