Tidligere spindoktor får direktørjob i Københavns Lufthavne

JOB: Peter Goll er ansat som vice president og kommunikationsdirektør i Københavns Lufthavne A/S fra 1. november. 

Foto: Jeppe Bjoern Vejloe/Ritzau Scanpix
Jenny Emilie Bendix Becker

Tidligere politisk rådgiver, kommentator og direktør for Falck Peter Goll skal nu være vice president og kommunikationsdirektør i Københavns Lufthavne.

Det skriver Københavns Lufthavne i en pressemeddelelse.  

Med ansættelsen af Goll ønsker Københavns Lufthavne at "styrke indsatsen for at varetage den særlige samfundsmæssige rolle, som lufthavnen har."

43-årige Goll kommer fra en stilling som direktør for sin egen rådgivningsvirksomhed, Goll Impact.

Tidligere har han været særlig rådgiver for daværende justitsminister Morten Bødskov (S), rådgiver for daværende partiformand i SF Holger K. Nielsen, nordisk partner og administrerende direktør i Geelmuyden Kiese samt direktør og leder i Falck.

Goll har desuden fungeret som politisk kommentator i blandt andet tv-programmet Jersild minus spin, en rolle, som han fortsat vil varetage, indtil han begynder i Københavns Lufthavne 1. november. 

"For mig er det her en enestående chance for at arbejde sammen med nogle meget dygtige mennesker og nogle meget ansvarlige ejere om at gøre en velfungerende virksomhed endnu bedre til at varetage og kommunikere om sin samfundsmæssige rolle. Og det giver samtidig mulighed for at styrke arbejdet med det særlige ansvar, som Københavns Lufthavn har for at inddrage sine interessenter i en tæt dialog om udviklingen af lufthavnen. Det er så spændende og vigtig en opgave, at jeg kun kunne sige ja tak, da jeg fik den tilbudt,” siger Peter Goll.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Peter Goll

Adm. direktør, Substantia
lederkursus (Harvard Business School 2006), ba.scient.pol. (Københavns Uni.)

0:000:00