Om  
Søren Skou

Tidligere topchef i Mærsk bliver formand for milliardselskab

Søren Skou bliver ny formand i Obel-fondens investeringsselskab, C.W. Obel, hvor han skal videreføre en modernisering og en hovedstrategi for selskabet. Han stoppede som administrerende direktør i A.P. Møller Mærsk sidste år.

Søren Skou var i årtier en del af A.P. Møller Mærsk, hvor han blev administrerende direktør fra 2016 til 2022.
Søren Skou var i årtier en del af A.P. Møller Mærsk, hvor han blev administrerende direktør fra 2016 til 2022.Foto: Rune Øe/Ritzau Scanpix
Frederik Gjersen Hansen

Det milliardtunge investeringsselskab C.W. Obel får nu tidligere Mærsk-topchef Søren Skou som formand.

Det skriver C.W. Obel.

”C.W. Obel er et spændende og veldrevet selskab med mange muligheder, og jeg ser frem til at blive en del af bestyrelsen. Jeg håber, at jeg kan bidrage til den fortsat positive udvikling i selskabet i de kommende år,” udtaler Søren Skou.

Den tidligere administrerende direktør i A.P. Møller Mærsk indtræder i første omgang som bestyrelsesmedlem.

Herefter han tiltræder som formand for bestyrelsen i april 2024, når afgående formand for selskabet, Tommy Thomsen, stopper.

”Det er det helt rette tidspunkt at få nye kræfter ind i bestyrelsen, og jeg er overordentligt glad for at byde velkommen til netop Søren Skou, der er den helt rette til at løfte opgaven," udtaler Tommy Thomsen.

Obel-koncernen har netop ændret sin struktur og lagt fundamentet for udviklingen af en hovedstrategi. Samtidig skal C.W. Obel opdatere sin investeringsstrategi for at modernisere koncernen, fortæller den afgående formand i pressemeddelelsen.

"Det bliver et nyt kapitel, som jeg er glad for, at Søren vil være medforfatter på, så jeg næste år kan videregive formandsstafetten til ham,” udtaler Tommy Thomsen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Søren Skou

Fhv. administrerende direktør, A.P Møller - Mærsk
Maersk International Shipping Education (A.P. Møller-Mærsk 1987), HD i afsætning (Handelshøjskolen i København 1991), MBA (IMD 1997)

0:000:00