Tidligere TV 2-direktør ny formand for Arbejdsmiljørådet

JOBNYT: Cristina Lage bliver ny formand for Arbejdsmiljørådet. Hun overtager efter Lisbeth Lollike, der har haft rollen i seks år.

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) har udpeget Arbejdsmiljørådets nye formand.

Det bliver dermed Cristina Lage, der afløser Lisbeth Lollike på posten fra 22. august. Det oplyser Beskæftigelsesministeriet i en pressemeddelelse.

”Jeg er glad for, at Cristina Lage har påtaget sig den vigtige opgave at stå i spidsen for Arbejdsmiljørådet. Jeg vil samtidig gerne sige tak til Lisbet Lollike for den store indsats, hun har ydet som formand de sidste seks år,” siger Troels Lund Poulsen og fortsætter:

”Arbejdsmiljøindsatsen har høj prioritet for regeringen, og vi kommer til at diskutere det indgående til efteråret, hvor vi modtager anbefalingerne fra det ekspertudvalg, som det seneste år har kulegravet hele området.”

Afgørende med sundt arbejdsmiljø
Arbejdsmiljørådet, der består af repræsentanter fra arbejdsmarkedets parter, beskæftiger sig med at rådgive beskæftigelsesministeren om arbejdsmiljøpolitiske spørgsmål.

Og den opgave ser Cristina Lage nu frem til at arbejde mere med.

”I en tid, hvor vi lever og arbejder længere, er det afgørende med et sundt arbejdsmiljø, både fysisk og psykisk. Jeg ser frem til at arbejde for, at vi hele tiden har så god en viden på området som muligt og dermed kan give politikerne det bedst mulige grundlag at træffe beslutninger på,” siger Cristina Lage.

Cristina Lage er desuden bestyrelsesformand i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring, ligesom hun har en lang række andre bestyrelsesposter. Tidligere har Lage været direktør for blandt andet TV 2 og Unipension.

Forrige artikel Ny måling: Vælgerne kårer Alternativet som grønneste parti Ny måling: Vælgerne kårer Alternativet som grønneste parti Næste artikel Regionernes økonomiaftale er på trapperne Regionernes økonomiaftale er på trapperne