Om  
Flemming Damgaard Larsen
Lars Lindskov

Tidligere V-folketingsmedlem ny seniorkonsulent i Lindskov Communication

Det mangeårige, tidligere folketingsmedlem for Venstre, Flemming Damgaard, er fremadrettet en del af Lindskovs Public Affairs-team. Damgaard opnåede ikke genvalg ved seneste valg.

Julie Lundbek

Flemming Damgaard Larsen er blevet ansat som seniorkonsulent hos kommunikationsvirksomheden Lindskov, der ledes af Lars Lindskov.

Damgaard skal rådgive om Public Affairs, og det glæder Lars Lindskov:

"Det er en klar styrkelse af bureauets rådgivning af virksomheder og organisationer, der søger bistand til komplicerede sager, at Flemming Damgaard Larsen nu bliver en del af vores konsulent-team. Jeg har kendt Flemming i mange år og sætter stor pris på, at han altid har stået for ordentlighed i sit politiske virke. At præsentere en sag for embedsfolk og politikere på en sober og ordentlig måde er den første forudsætning for sagens succes," udtaler Lars Lindskov i en pressemeddelse. 

Og manden i midten, Flemming Damgaard, er da også allerede i gang.

Med titel af seniorkonsulent er han sat i spidsen for det voksende forretningsområde på bureauet, der blandt andet løser opgaver for Praktiserende Landinspektørers Forening, Jordemoderforeningen og Dansk Skytte Forbund.

"I mine mange år på Christiansborg har jeg mødt mange lobbyister, som for de flestes vedkommende har udført et sobert og lødigt arbejde. Jeg i en række sager oplevet, at netop Lindskov Communication er et af de bureauer, der har forstand på at skære en sag ind til kernen og præsentere det professionelt for både embedsfolk, politikere og medier," lyder der fra Damgaard. 

Flemming Damgaard Larsen blev valgt til Folketinget første gang i 2001 for Roskilde-kredsen.

Han fik knap 14 år på Tinge, før han måtte sige farvel til Christiansborg ved folketingsvalget i juni 2015. I den periode nåede han blandt andet at være formand for Folketingets Trafikudvalg fra 2005 til 2011 og næstformand i Finansudvalget. Flemming Damgaard Larsen har derudover været medlem af Lejres kommunalbestyrelse siden 1974.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Flemming Damgaard Larsen

Byrådsmedlem (V), Lejre Komme, regionsrådsmedlem, Region Sjælland, seniorkonsulent, Lindskov, formand, Læsø Kur
cand.jur. (Københavns Uni. 1981)

Lars Lindskov

Adm. direktør, Lindskov Communication, byrådsmedlem (K), Roskilde Kommune, Regionsrådsmedlem (K), Region Sjælland
radiofaghandler (Roskilde Handelsskole 1984)

0:000:00