To ledere til Dansk Flygtningehjælp

Dansk Flygtningehjælp har ansat to nye teamledere. Stillingerne er nyoprettede og kommer som en forlængelse af organisationens vækst de seneste par år. Mikala Satiya Rørbech ansættes som presse- og mediechef og Kasper Viebke er ansat som privatfundraisingchef. 

Dansk Flygtningehjælp har ansat to nye ledere til afdelingen for Kommunikation og Indsamling. Kasper Viebke er ny privatfundraisingchef og Mikala Satiya Rørbech ansættes som presse- og mediechef. Det skriver Dansk Flygtningehjælp i en pressemeddelelse.

44-årige Mikala Satiya Rørbech er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1998. Hun forlader en stilling som pressechef i Mellemfolkeligt Samvirke, hvor hun har arbejdet siden 2012. Tidligere har hun været fungerende chef for kommunikation og presse i CARE.

42-årige Kasper Viebke er uddannet i religionsvidenskab med tilvalg i statskundskab fra Københavns Universitet og har derudover en merkonomuddannelse fra Niels Brock Erhvervsuddannelser. De sidste fem år har han været ansat i Børns Vilkår, hvor han har været ansvarlig for privatfundraising. 

Kasper Viebke og Mikala Satiya Rørbech tiltræder stillingerne ultimo november.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00