Om  
Tommy Ahlers

Tommy Ahlers vender tilbage til Løvens Hule

Efter et par års karriere i politik med blandt andet en ministerpost bag sig, vender Tommy Ahlers nu tilbage til dommerstolen i Løvens Hule. 

Tommy Ahlers skal udfylde en sjette stol i den nye sæson af Løvens Hule. 
Tommy Ahlers skal udfylde en sjette stol i den nye sæson af Løvens Hule. Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix
Claudia Steenhard

Tommy Ahlers har tidligere været dommer på DR-programmet om iværksætteri "Løvens Hule", men da han i 2018 blev hentet ind af VLAK-regeringen som Uddannelses- og Forskningsminister var han ude. 

Nu er han inde igen for en kort stund. Han skal medvirke i tre programmer i den nyeste sæson af Løvens Hule, der får premiere torsdag 26. januar. 

Det skriver Finans.dk

"Vi er meget glade for, at han havde lyst til at være med igen. Vi har aldrig prøvet at have seks stole med, og det synes vi kunne være spændende at prøve for første gang, men vi har valgt, at det ikke skal være for hele sæsonen," siger redaktør på programmet, Anna Askov, i en skriftlig kommentar til Finans.dk.

Tilbage til iværksætteriet

Tommy Ahlers har i sin politiske karriere i mellemtiden nået at være uddannelses- og forskningsminister samt erhvervs- og senere klimaordfører for Venstre. Han vendte tilbage til iværksætteriet og det private erhvervsliv i 2021 og udtalte dengang: "Dels fordi jeg gerne vil være med at levere løsninger i den grønne omstilling sammen med andre iværksættere, og dels fordi jeg ofte oplever, at politik handler meget om spillet og lidt for lidt om visionerne og de gode idéer."

I 2022 overtog han gennem holdingselskabet The New Black en bid af den danske virksomhed Climate Solutions. Senere på året sendte han sammen med Nikolaj og Ditte Reffstrup, der står bag den danske modevirksomhed Ganni, startet et nyt investeringsselskab.

I "Løvens Hule" får han selskab af medløverne Anne Stampe, Louise Herping, Jesper Buch, Christian Arnstedt og Jacob Risgaard. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Tommy Ahlers

Bestyrelsesmedlem, Concito, iværksætter, fhv. MF og uddannelses- og forskningsminister (V)
cand.jur. (Københavns Uni. 2001)

0:000:00