Om  
Finn Borgquist

Topchef bliver forperson i Dansk IT

Adm. direktør i Forbrugsforeningen, Finn Borgquist, udpeges som forperson for Dansk IT. Simon Schulian, vicedirektør ved Center for Digitale Løsninger i Økonomistyrelsen, er også nyt medlem af bestyrelsen.

Lærke Møller Hansen

Dansk IT byder to nye ansigter velkommen.

Et af dem er en ny forperson.

Finn Borgquist, adm. direktør i Forbrugsforeningen, udnævnes til forperson i Dansk IT. Simon Schulian, vicedirektør ved Center for Digitale Løsninger i Økonomistyrelsen, udpeges som bestyrelsesmedlem.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Dansk IT.

Udnævnelserne sker i forbindelse med den netop afholdte generelforsamling.

Finn Borgquist er til daglig administrerende direktør i Forbrugsforeningen, som er Danmarks førende indkøbsforening. Han er velbevandret inden for finansområdet og ledelse. Særligt har han beskæftiget sig med medlemsrelationer og foreningsudvikling i forhold til moderniseringen af dens services gennem betalingskort og apps. 

Finn Borgquist er valgt til forperson på baggrund af hans forståelse for medlemsforhold og engagement i at skabe værdi for medlemmerne, hvor han skal jonglere med IT- og datakompleks i Forbrugsforeningen, samtidig med at han sikrer foreningens økonomi.

Simon Schulian er vicedirektør ved Center for Digitale Løsninger i Økonomistyrelsen, hvor han har ansvaret for udvikling og drift af it-løsninger til digitalisering af administrative opgaver på tværs af staten.

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Finn Borgquist

Adm. direktør, Forbrugsforeningen, forperson, Dansk IT
HD-A (CBS 1996)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024