Om  
Thomas Schulz
Mikko Keto

FLSmidths topchef stopper

Thomas Schulz stopper som administrerende direktør for koncernen FLSmidth. Mikko Keto, der har været direktør for koncernens mineforretning, overtager posten.

Frederikke Hult Duvier

Thomas Schulz har været administrerende direktør for FLSmidth siden 2013, men han forlader nu stillingen inden udgangen af 2021.

Det oplyser FLSmidth i en fondsbørsmeddelelse.

FLSmidth rådgiver og leverer produkter til mine- og cementvirksomheder i hele verden. Koncernen er en af Danmarks 30 største virksomheder, målt på omsætning.

"Jeg vil gerne takke Thomas for hans stærke lederskab, hans eksekvering af ​​strategien og de solide resultater. FLSmidth er i dag en meget bedre virksomhed, mere fokuseret, tættere på sine kunder og med et større og markant bedre service- og eftermarkedsudbud," skriver bestyrelsesformand i FLSmidth, Vagn Sørensen, i opslag på FLSmidths LinkedIn-profil.

Schulz bliver afløst af Mikko Keto, der har været direktør for FLSmidths mineforretning. Keto har været i koncernen siden januar i år.

"Jeg er ekstremt beæret og begejstret over muligheden for at lede hele FLSmidth-organisationen og arbejde tæt sammen med vores dygtige kolleger rundt om i verden," skriver Keto på LinkedIn.

Thomas Schulz stopper i FLSmidth 31. december 2021. Han starter som administrerende direktør 1. marts 2022 i industrikoncernen Bilfinger.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Thomas Schulz

Adm. direktør, Bilfinger, fhv. adm. koncerndirektør, FLSmidth
ph.d. i minedrift (RWTH Aachen 1998)

Mikko Keto

Adm. direktør, FLSmidth

0:000:00