Om  
Vivian Schmücker Søndergaard

Topchef i forsyningsselskab fratræder

Vivian Schmücker Søndergaard stopper som administrerende direktør i Morsø Forsyning efter seks år på posten. Forklaringen er, at der er behov for en anden profil til selskabets klimatilpasning, udtaler bestyrelsen.

Morsø Forsyning forsyner både vand og varme til området omkring Mors i Jylland. Virksomheden dækker blandt andet over 28 vandværker.
Morsø Forsyning forsyner både vand og varme til området omkring Mors i Jylland. Virksomheden dækker blandt andet over 28 vandværker.Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Line Høvik Søby

Vivian Schmücker Søndergaard har haft sidste arbejdsdag som administrerende direktør i Morsø Forsyning.

Det oplyser selskabets bestyrelse i en pressemeddelelse.

Afskedigelsen skyldes, at der skal en anden profil i spidsen for selskabet, som kan omstille selskaberne til at klare klima- og miljøforandringerne, udtaler bestyrelsesformand, Peter Therkildsen, til Nordjyske.

"Vi står jo med en konverteringsopgave med fjernvarmen, og det er en kæmpe opgave at få udrullet den konvertering. Det trækker lidt tænder ud på vores lille organisation. Desuden har vi projekter omkring store regnmængder," siger han.

Vivian Schmücker Søndergaard har arbejdet i Morsø Forsyning siden 2010, og har været administrerende direktør de sidste seks år.

Den nye konstituerede administrerende direktør er næstformand John Christiansen, og den konstituerede daglige leder er Lars Holm.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Vivian Schmücker Søndergaard

Fhv. direktør, Morsø Forsyning
Revisor

0:000:00