Om  
Torben Dalby Larsen

Torben Dalby Larsen genvalgt som DR-bestyrelsesmedlem

Venstre har genudpeget partiets repræsentant i DR's bestyrelse, Torben Dalby Larsen, administrerende direktør og chefredaktør for Sjællandske Medier. 

Anne Justesen

Administrerende direktør og chefredaktør for Sjællandske Medier, Torben Dalby Larsen, kan fortsætte i DR's bestyrelse i de næste fire år. 

Venstres medieordfører Ellen Trane Nørby bekræfter over for Mediawatch.dk, at partiet genudpeger Torben Dalby Larsen som deres repræsentant i DR's bestyrelse. 

Torben Dalby Larsen har siddet i DR's bestyrelse siden 2007, hvor han første gang blev udpeget af Venstre.

Liberal Alliance har udpeget antropolog Dennis Nørmark, og Enhedslisten har valgt tidligere MF'er og advokat Line Barfod. 

Socialdemokraterne og Radikale har ligesom Venstre genudpeget deres repræsentanter. Radikale har genvalgt Public Affairs-direktør hos PrimeTime Kommunikation, Lars L. Nielsen, og Socialdemokraterne genudpeger Trine Gregorius. 

DR ledes af en bestyrelse på 11 medlemmer, som vælges for en periode på fire år. Tre medlemmer, heriblandt formanden, bliver udpeget af kulturministeren, seks af Folketinget og to af medarbejderne i DR. 

Bestyrelsen er DR's øverste ledelse og har det overordnede programansvar og ansvaret for, at de bestemmelser for DR's virksomhed, der er fastsat i loven og bestemmelser fastsat i medfør af loven, bliver overholdt. Bestyrelsen fastsætter de almindelige retningslinjer for DR's virksomhed og ansætter generaldirektøren og øvrige medlemmer af DR's direktion.

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Torben Dalby Larsen

Formand, PFA Pension, fhv. adm. direktør, ansvh. chefredaktør, Sjællandske Medier og formand for DA
journalist (Dagbladet Roskilde 1971)

0:000:00