Torben Möger Pedersen bliver ny formand for CBS

JOBNYT: CBS har udpeget en ny formand. Det bliver direktør for Pension Danmark Torben Möger Pedersen. 

CBS har valgt Torben Möger Pedersen som sin nye formand.
CBS har valgt Torben Möger Pedersen som sin nye formand. Foto: Ursula Bach/PensionDanmark
Julie Rind Rasmussen

Torben Möger Pedersen er blevet udpeget som ny formand for CBS.

Det fremgår af en pressemeddelelse

Torben Möger Pedersen kommer til at overtage posten fra Karsten Dybvad, som træder ud af bestyrelsen, når hans formandsperiode udløber 30. juni 2019. 

Til daglig er Torben Möger Pedersen administrerende direktør for Pension Danmark A/S, hvor han har bestredet direktørposten i 25 år.

Han er et stærkt kort med bestyrelsesposter hos blandt andet Arbejdernes Landsbank, Gigtforeningen, Symbionfonden, Gefion Gymnasium, Det Udenrigspolitiske Selskab og Forsikring & Pension.

Kender området
Også inden for uddannelsesområdet har Torben Möger Pedersen en del bestyrelseserfaring som næstformand hos Aalborg Universitet. Men den post fratræder han på grund af formandsposten hos CBS.

Uddannelsesinstitutionen CBS er ikke fremmed for Torben Möger Pedersen, da han er formand i det selskab, Danish Society for Education and Business (DSEB), der stiftede CBS tilbage i 1917.

Samtidig indtræder Lilian Mogensen i CBS' bestyrelse og afløser Lisbet Thyge Frandsen, der fratrådte i 2018. Lilian Mogensen tiltræder derfor med det samme. Hun er rådgiver og professionelt bestyrelsesmedlem med fokus på digitale transformationer, HR og strategi og har tidligere været koncerndirektør i ATP og direktør i Udbetaling Danmark.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Torben Möger Pedersen

Adm. direktør, PensionDanmark, formand for CBS, Danmarks Eksport- og Investeringsfond , Fonden Danish Society for Education and Business samt Klimapartnerskabet for Finanssektoren
cand.polit. (Københavns Uni. 1984)