TV 2 henter ny studievært fra DR's politiske redaktion

JOBSKIFT: TV 2 News ansætter DR's politiske korrespondent Uffe Tang som ny studievært. 

Politisk korrespondent hos DR Uffe Tang er blevet ansat som studievært hos TV 2 News. 

Det oplyser TV 2

Uffe Tang har været ansat på DR's politiske redaktion på Christiansborg siden 2012.

Inden da arbejdede han hos Berlingske i 12 år, hvor han i sidste halvdel af perioden var ansat som politisk reporter på Christiansborg.  

TV 2 News' chefredaktør, Ulla Pors Nielsen, ser frem til at få den erfarne Christiansborg-journalist ombord.

"Uffe Tang kommer til News med en stærk journalistisk historie. Hans seriøse politiske journalistik vil virkelig komme til sin ret som vært hos os, der følger dansk politik tættere end nogen andre medier herhjemme. Jeg synes, det er et perfekt match," siger hun i en pressemeddelelse.

Måske det mest krævende nyhedsværtsjob
Uffe Tang glæder sig ligeledes til at blive en del af holdet på TV 2 News. 

"TV 2 News har udviklet sig til at være en central og helt afgørende del af nyhedsformidlingen i Danmark. Så jeg er meget stolt over, at jeg får mulighed for at blive en del af holdet. At være vært på TV 2 News er måske det mest krævende nyhedsværtsjob, der findes, så det er med en stor portion ydmyghed, jeg går ind til opgaven. Det bliver både spændende og lærerigt," siger han i pressemeddelelsen.

Uffe Tang starter i sin nye stilling som studievært til august i år.

I DR har Uffe Tang desuden været et kendt ansigt, når han sammen med sin DR-kollega Ask Rostrup har vejledt danskerne igennem adskillige valgaftener.

Den 47-årige politiske korrespondent er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1999.

Forrige artikel International bistand til udviklingslande faldt i 2018 International bistand til udviklingslande faldt i 2018 Næste artikel SF Ungdom får ny landsforkvinde