Om  
Morten E. G. J. Brautsch
Lars Løkke Rasmussen

Udenrigsministeriet ansætter endnu en særlig rådgiver

Udenrigsministeriet ansætter endnu en særlig rådgiver for udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen. Morten E. G. Jørgensen kommer fra en stilling som kontorchef i Justitsministeriet. 

Udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen får endnu en særlig rådgiver i Morten E. G. Jørgensen.
Udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen får endnu en særlig rådgiver i Morten E. G. Jørgensen.Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Emma Brink

Udenrigsministeriet ansætter Morten E. G. Jørgensen som særlig rådgiver for udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen. Han kommer fra en stilling som kontorchef i Justitsministeriet, og skal i samarbejde med særlig rådgiver Karen Clement bistå ministeren i det regeringspolitiske arbejde.

Det skriver Udenrigsministeriet i en pressemeddelelse.

”Jeg glæder mig til at få Morten med på holdet. Med sin store indsigt i det politiske arbejde fra flere ministerier er han den helt rette til at være med til at sikre, at regeringens politiske ønsker og prioriteter føres ud i livet," siger Lars Løkke Rasmussen.

Twitter skriver Morten E. G. Jørgensen, at han har fulgt regeringsdannelsen fra sidelinjen med stor interesse.

"Nu får jeg en unik mulighed for at komme helt ind i kernen af regeringsarbejdet og gøre mit for, at projektet bliver en succes, og regeringens ønsker og prioriterer føres ud i livet. Det bliver både vildt svært og vildt spændende, og jeg glæder mig meget til at tage fat," skriver han i twitteropslaget.

Morten E. G. Jørgensen er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet og har tidligere været generalsekretær i Dansk Ungdoms Fællesråd, særlig rådgiver i Forsvarsministeriet og juridisk specialattaché i Udenrigsministeriet. Han tiltræder stillingen 6. februar.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Morten E. G. J. Brautsch

Særlig rådgiver for udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen (M), fhv. minister- og ledelsessekretariatetschef, Justitsministeriet
cand.jur. (Aarhus Uni. 2012)

Lars Løkke Rasmussen

Udenrigsminister, MF (M), politisk leder, Moderaterne, fhv. statsminister
cand.jur. (Københavns Uni. 1992)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024