Valgpodcast: Løkkes bog er sensationel, desperat og fremragende

AJOUR: Løkke Rasmussen åbner for SV-regering i en ny samtalebog. Altingets chefredaktør, Jakob Nielsen, kalder bogen både sensationel og helt desperat.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Statsminister Lars Løkke Rasmussen tog alle på sengen, da han ud af det blå torsdag præsenterede samtalebogen Befrielsens øjeblik, som han har lavet sammen med journalisten Kirsten Jacobsen.

En bog, hvor han både gør sig selv til talsmand for en SV-regering og underminerer næstformand Kristian Jensen.

Dermed er der ikke bare krig mellem partierne i regeringen, hvor Konservative og Liberal Alliance har undsagt Løkke Rasmussen på hans løfte om velfærd for 69 milliarder. Nu er krigen rykket ind i Venstre, hvor samme Kristian Jensen har hældt tankerne om en SV-regering af brættet.

Hvad sker der? Hvilket folketingsvalg har vi nu på hænderne? Og hvad står der ellers i Løkkes bog?

Lyt med her, din vært er Esben Schjørring, og chefredaktør Jakob Nielsen er gæst i studiet.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Ugens EU-podcast: Sådan klarede Vestager sin første tv-duel som kandidat til EU-toppost Ugens EU-podcast: Sådan klarede Vestager sin første tv-duel som kandidat til EU-toppost Næste artikel Valgpodcast med Erik Holstein: S trumfer Løkke med sit økonomiske udspil Valgpodcast med Erik Holstein: S trumfer Løkke med sit økonomiske udspil
Brostrøm: Vi har en dybt bekymrende alkoholkultur blandt skolebørn

Brostrøm: Vi har en dybt bekymrende alkoholkultur blandt skolebørn

INTERVIEW: Nye tal viser, at danske skolebørn fortsat er europamestre i druk. Sundhedsstyrelsens direktør, Søren Brostrøm, ønsker et opgør med en usund alkoholkultur. Højere afgifter og aldersgrænser virker, men det er op til politikerne, hvilke værktøjer der skal i brug, siger han.