Om  
Christoffer Aagaard Melson

Venstres sundhedsordfører går på barsel. Eksminister vikarierer

Venstre-politikeren Christoffer Aagaard Melson går på barsel. Som suppleant indtræder tidligere minister Eva Kjer Hansen samtidig med, at hun lige har landet et job i konsulentbranchen.

Christoffer Aagaard Melson (V) går på barsel. Derfor indtræder tidligere Venstre-minister Eva Kjer Hansen som vikar.
Christoffer Aagaard Melson (V) går på barsel. Derfor indtræder tidligere Venstre-minister Eva Kjer Hansen som vikar.Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Lærke Møller Hansen

Christoffer Aagaard Melson (V), der er sundheds-, beskæftigelses- og psykiatriordfører for Venstre, går på barsel ifølge Jydske Vestkysten.

Det betyder, at tidligere Venstre-minister Eva Kjer Hansen bliver kaldt ind i hans sted på trods af, at hun efter 32 år i Folketinget og kort tid efter Folketingsvalget i 2022 meldte ud, at hun ville søge job i det private erhvervsliv.

Nu har hun fået et job som partner og seniorkonsulent i rekrutterings- og konsulentbureauet Mangaard & Partners Executive Search, men skal samtidig gøre comeback i Folketinget som stedfortræder for Christoffer Aagaard Melson.

I en sms til JydskeVestkysten bekræfter Eva Kjer Hansen situationen.

”Jeg er jo vant til at arbejde solen sort. Men det ændrer ikke på, at jeg ikke er folketingskandidat,” lyder det fra Eva Kjer Hansen.

Barselsperioden strækker sig fra 24. marts til 15. juni.

Christoffer Aagaard Melson har været folketingsmedlem for Venstre i Sydjyllands Storkreds fra 5. juni 2019 og er blandt andet også næstformand for Beskæftigelsesudvalget og næstformand for Forsvarsudvalget fra 2023.

Han har en kandidat i analytisk journalistik og en bachelor i medievidenskab fra Aarhus Universitet.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Christoffer Aagaard Melson

Medlem af Folketinget (V)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024