Vermund klar til Arne-forhandlinger med krav om skattelettelser

PRESSEMØDE: Nye Borgerlige ser positivt på tidligere tilbagetrækning, men med et krav om skattelettelser. Det var meldingen fra partiets sommergruppemøde i weekenden.

Imens Socialdemokratiet siden før seneste folketingsvalg har talt om at ”nu er det Arnes tur’, var Nye Borgerlige fokus på den såkaldte Bjarne til partiets sommergruppemøde.

Bjarne og alle andre, der ikke ønsker at trække sig fra arbejdsmarkedet før tid, bør i stedet få en skatterabat. 

Partiet vil sænke skatten for de personer, der får ret for en tidligere tilbagetrækning, men som vælger ikke at gøre brug af den. Det bliver et krav fra partiet til de kommende forhandlinger om tidligere pension:

”Når Arne går tidligere på pension, skal Bjarne belønnes for at give den en ekstra skalle. Han skal mærke, at vi andre sætter pris på hans indsats. Hvis der bliver sat tre milliarder af til tidlig pension, skal der sættes til tre milliarder af til Bjarne, der arbejder videre,” sagde partileder Pernille Vermund på pressemødet.

Store dele af pressemødet omhandlede herudover partiet indvandringspolitik, men berørte også temaer som ældre og EU.

Se hele pressemødet her:

Forrige artikel Tidligere V-minister bliver formand for central pensionskommission Tidligere V-minister bliver formand for central pensionskommission Næste artikel Radikale vil have delmål for CO2 i 2025 Radikale vil have delmål for CO2 i 2025