Hjort: Der er besparelsespotentiale på drift af ældreboliger

Mattias Tesfaye (S) i Folketingssalen til spørgetime med ministeren 3. februar 2016.

SPØRGETID: Det er muligt at spare på driften af ældreboligerne, men uvist hvorvidt eventuelle besparelser på boligydelsen vil blive dækket af dette.

Mattias Tesfaye (S) spurgte onsdag under spørgetiden i Folketingssalen finansministeren om:

”Det er regeringens ambition at sætte huslejen ned i det kommende byggeri af ældreboliger, eller skal huslejen også sættes ned i det eksisterende ældrebyggeri, idet ministeren i forbindelse med finanslovsbehandlingen udtalte, at regeringen straks i det nye år vil afholde møde med KL med det overordnede formål at sætte huslejen i ældreboliger ned?" spurgte Mattias Tesfaye.

I svaret vurderede finansministeren, at det er muligt at spare på driften af boligerne, men Claus Hjort Frederiksen (V) havde ikke rede svar på hånden om, hvorvidt eventuelle besparelser på boligydelsen ville blive modsvaret med eventuelle fremtidige besparelser på driften af ældreboliger.

Se spørgsmål med tilhørende svar ovenfor.

Forrige artikel Regional skævvridning ved fastfrysning af grundskyld Regional skævvridning ved fastfrysning af grundskyld Næste artikel Løkke starter i integrationshjørnet Løkke starter i integrationshjørnet