Skatteminister nedsætter særlig "task force" efter tusindvis af sager om skæve ejendomsvurderinger

Der skal oprustes på telefonerne, gennemgås skæve vurderinger og nedsættes en task force, der skal komme danskerne til undsætning i forbindelse med køb og salg af ejendomme med potentielt skæve ejendomsvurderinger.

"Der bliver kigget på de foreløbige vurderinger, der er meget skæve,” siger skatteminister Jeppe Bruus (S).
"Der bliver kigget på de foreløbige vurderinger, der er meget skæve,” siger skatteminister Jeppe Bruus (S).Foto: Rune Øe/Ritzau Scanpix
Daniel Bue Lauritzen

Vurderingsstyrelsen skal nedsætte en særlig task force og gennemgå de umiddelbart meget skæve boligvurderinger, der har været beskrevet i pressen over den seneste uge. 

Det oplyser Skatteministeriet i en pressemeddelelse efter et møde i forligskredsen om det nye boligskattesystem mandag eftermiddag.

"Der har i pressen været flere eksempler på skæve vurderinger. Jeg er derfor meget tilfreds med, at vi nu iværksætter initiativer, der skal skabe endnu mere tryghed for boligejerne og sikre, at der bliver kigget på de foreløbige vurderinger, der er meget skæve,” siger skatteminister Jeppe Bruus (S) her. 

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Seneste fra By og Bolig

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024