Venstre tavs om nye ejendomsvurderinger

EJENDOMSVURDERINGER: Regeringen vil ikke melde ud, hvad der skal ske med det skandaliserede ejendomsvurderingssystem. S-ordfører kritiserer Venstres uforsonlige linje før valget.

Skatteminister Karsten Lauritzen (V) er tavs om, hvorvidt&nbsp;regeringen stadig er klar til at skrotte SR-regeringens ejendomsvurderningssystem. Til foråret vil ministeren stille med et lovforslag. <br><br>
Skatteminister Karsten Lauritzen (V) er tavs om, hvorvidt regeringen stadig er klar til at skrotte SR-regeringens ejendomsvurderningssystem. Til foråret vil ministeren stille med et lovforslag.

Foto: Skatteministeriet
Mads Bang

Nu hvor de sidder med den praktiske udfordring, så er de mindre kålhøgne.

Jesper Petersen (S)
Skatteordfører
Fakta
ICE – Implementeringscenter for Ejendomsvurderinger

Projektorganisationen Implementeringscenter for Ejendomsvurderinger er skabt for at undersøge og etablere et nyt ejendomsvurderingssystem.

I februar fik centeret udvidet sin bevilling, så centeret i 2015 har en bevilling på 93 millioner kroner.
Skatteministeriet skønnede i februar, at ICE kommer til at koste 300 millioner i perioden 2015-2018.

Kilde: Folketinget

Hvad vil Venstre-regeringen gøre ved det skandaleramte ejendomsvurderingssystem?

Det er svært at sige, bedømt ud fra et skriftligt svar Altinget: bolig har fået fra skatteminister Karsten Lauritzen (V), som på den ene side fastholder, at Venstre står, hvor Venstre altid har stået.

På den anden side fortsætter arbejdet med at udvikle et nyt system i et center, der har ansat 70 medarbejdere til formålet, Implementeringscenter for Ejendomsvurderinger. Et arbejde Venstre i februar stemte imod at finansiere i Folketingets Finansudvalg.

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00