Ny folketingskandidat og hans frivillige teamleder: Jeg gør det for en ven og en sag – mere end for et parti og en politik

Henrik Gram har to folketingskandidater i sin nære omgangskreds – for to forskellige partier. I teorien kunne han sagtens have fundet på at stille op som frivillig for dem begge to. For ham handler det ikke om, hvilket parti han giver en hånd, men om at arbejde for bedre repræsentation af en bestemt type folketingsmedlemmer. Den kandidat, han støtter, har en back-up-plan, så han kan klare alting selv.

Lean Milo og Henrik Gram er venner og har kendt hinanden siden 2010. Da Lean Milo fortalte Henrik Gram, at han stillede op til Folketinget og spurgte ham, hvordan han ville rekruttere frivillige til valgkampagne, endte det med at Henrik selv blev frivillig. Plakaterne, de hænger op, er kun for øvelsens skyld - der bliver ikke hængt op, før det er tilladt.
Lean Milo og Henrik Gram er venner og har kendt hinanden siden 2010. Da Lean Milo fortalte Henrik Gram, at han stillede op til Folketinget og spurgte ham, hvordan han ville rekruttere frivillige til valgkampagne, endte det med at Henrik selv blev frivillig. Plakaterne, de hænger op, er kun for øvelsens skyld - der bliver ikke hængt op, før det er tilladt.Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Gitte Skotby-Young Ballenstedt

Henrik Gram synes egentlig ikke, det er særlig kønt med valgplakater i lygtepælene.

Men da hans gode ven, Lean Milo – nyopstillet kandidat for Moderaterne - over en frokost spurgte sin ven, hvordan han ville organisere det frivillige arbejde i en valgkampagne, svarede han med sin bedste sagkundskab:

Han ville starte med at hverve dem, han kendte som teamledere, og så ville han da også godt selv give en hånd.

Altinget logoCivilsamfund
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget civilsamfund kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00