Gense pressemødet, hvor Mette Frederiksen delvist julelukkede Danmark

Mette Frederiksen præsenterer ny coronanedlukning

Slået op af Altinget.dk i Mandag den 7. december 2020

CORONA: Smittetallene skal falde inden juleaften, og derfor sendes store skoleelever hjem i 38 kommuner, mens restauranter, teatre og fitnesscentre lukkes i kommunerne. Gense pressemødet, hvor regeringen præsenterede en ny delvis nedlukning af samfundet og retningslinjerne for jul og nytår. 

Se pressemødet med statsminister Mette Frederiksen (S), sundhedsminister Magnus Heunicke (S), direktør ved Statens Serum Institut Henrik Ullum, direktør i Sundhedsstyrelsen Søren Brostrøm og rigspolitichef Thorkild Fogde i videoen ovenfor.

Få overblik over de nye stramninger i 38 kommuner, de forlængede landsdækkende restriktioner og retningslinjerne for jul og nytår i artiklen her: 

 

Forrige artikel Hvilken rolle skal universiteterne spille i den grønne omstilling? Hvilken rolle skal universiteterne spille i den grønne omstilling?
Nyt nationalt forskningsakademi for hjertekarsygdomme ser dagens lys

Nyt nationalt forskningsakademi for hjertekarsygdomme ser dagens lys

AKADEMI: En af Danmarks store forskningsfonde giver over 100 millioner til et nyt akademi, der skal styrke forskningen i hjertekarsygdomme. Ikke fordi der mangler forskning, men fordi, der stadig er store udfordringer med hjertekarsygdomme, siger chef for sundhedsvidenskabelig forskning i Novo Nordisk Fonden.