1. maj 202414:00 - 16:00
Fire blå partiledere holder fælles 1. maj

Dansk Folkeparti, Liberal Alliance, Danmarksdemokraterne og Det Konservative Folkeparti inviterer til debat i Landstingssalen på Christiansborg på onsdag den 1. maj kl. 14-16.

Der bliver andet end røde slagsange og socialistiske paroler, når der onsdag holdes 1. maj-møder i Danmark. Fire borgerlige partiledere markerer arbejdernes internationale kampdag med et fælles debatmøde, der finder sted kl. 14-16 i Landstingssalen på Christiansborg.

Det er Morten Messerschmidt, Dansk Folkeparti, Alex Vanopslagh, Liberal Alliance, Inger Støjberg, Danmarksdemokraterne, og Mona Juul, Det Konservative Folkeparti, der har sat hinanden stævne.

De fire partiledere vil give deres bud på en 1. maj-tale og tage temperaturen på det kommende valg til Europa-Parlamentet, debattere fremtiden for den blå blok og fremtidens sundheds-og ældrepolitik. Det hele sker i en afslappet atmosfære med journalist Thomas Larsen som moderator.

Det var Dansk Folkeparti, som sidste år tog initiativ til at holde blå 1. maj-møde med de borgerlige partiledere. Dét arrangement blev så vellykket, at der var enighed om at gentage arrangementet og gøre blå 1. maj til en ny, borgerlig tradition.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Alex Vanopslagh

Partileder, MF (LA)
cand.scient.pol. (København Uni. 2016)

Inger Støjberg

MF, partistifter (DD)
MBA (Aalborg Uni. 2013)

Mona Juul

Politisk leder, Konservative, MF (K)
civiløkonom (Syddansk Uni. 1993)

0:000:00